Volta Ciclista a Eivissa MTB Scott

Imprimir

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLa primera etapa de la Volta a Eivissa MTB Scott consta de 72 quilòmetres entre el Port d’Eivissa i Sant Antoni. La jornada ha estat marcada per les inclemències meteorològiques, que han dificultat molt les coses al miler de corredors que ha pres la sortida. La pluja i el vent han extremat la duresa del recorregut i resultava impactant veure els ciclistes arribar coberts de fang.La ronda eivissenca es va presentar ahir a l’hotel rural Casa Maca va comptar amb la participació d’un miler de corredors. Es van preinscriure 2.480 ciclistes i es van quedar fora 1.480 a causa de les restriccions de la prova.

1Els ciclistes es van posar en marxa des de poc després de les 10.30 hores, que va sortir des del Port d’Eivissa, el dia 17 a la primera etapa de la ronda eivissenca. La sortida va ser espectacular i es va fer en diverses tandes, amb una reguera de ciclistes passant durant diversos minuts.

3La ronda eivissenca, que compleix la seva dinovena edició, a càrrec del seu director i promotor Juanjo Planells, va comptar amb la participació de ciclistes exprofessionals com Joaquim ‘Purito’ Rodríguez o David López, tots dos amb gran experiència i un important palmarès al pilot internacional del ciclisme en ruta.Va comptar amb la presència de exprofessionals com Joaquim ‘Purito’ Rodríguez o David López.

5

La segona etapa de la cursa consta de 103 quilòmetres, entre Santa Eulària i Sant Antoni, que es va celebrar dissabte.La competició es va tancar diumenge amb una recorregut amb sortida i arribada a Sant Antoni, de 55 quilòmetres.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d246063715/htdocs/clickandbuilds/MakingOfIbizaMagazine/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>