V Aquatlon Ciutat d’ Eivissa 2019

2

El diumenge 28 de juliol a les 09.30 hores, el passeig de Figueretes va acollir la cinquena edició del Aquatló Ciutat d’Eivissa, prova federada i popular. L’organització va  anar a càrrec del Club Natació Eivissa, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila, i que aquesta edició va ser de caràcter netament solidari: la totalitat dels diners de les inscripcions es donarà a l’Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears (ASPANOB). És una prova puntuable per a la segona Lliga insular de aquatlons, que va incloure també les proves de Santa Eulària (11 de agost), i Platja d’en Bossa (1 de setembre), i la classificació es realitza amb la puntuació obtinguda en           aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  cadascuna de les tres proves.

4Van participar tant els esportistes residents com els turistes que visiten l’illa que es varen inscriure i col·laboraren participant en l’edició celebrada en el nou Passeig de Figueretes amb aquesta prova esportiva. A més de tenir la categoria absoluta, també va tenir proves per als més petits en les categories de promoció.

3

La primera prova puntuable de la Lliga Insular d’Aquatlons va estar composta per dos segments de cursa de 2,5 quilòmetres i un intermedi de nació de 1.000 metres, en què van participar prop d’un centenar d’esportistes.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d246063715/htdocs/clickandbuilds/MakingOfIbizaMagazine/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>