Ibiza Gay Pride 2019

 

ibiza gay 1

L’Ibiza Gay Pride 2019 va tornar a omplir l’illa de colorit, llibertat, tolerància i diversió.

gay 8

 

De nou, el col·lectiu LGTBIQ + va tornar a fer de l’illa blanca un dels escenaris de més visibilitat en un esdeveniment que ha convertit Eivissa en tot un símbol per a la cultura gai.

 

ibiza gay 5

 

L’Ibiza Gay Pride va donar començament amb una misteriosa veu en off que donava la benvinguda al públic i marcava l’inici d’una jornada reivindicativa on la llibertat, la tolerància i l’amor, en totes les seves formes possibles, es donen cita: es tractava del pregó de Benvinguda a càrrec de la drag Ruby Murry, a l’emblemàtic Portal de Ses Taules a la Marina d’Eivissa, mentre les dives drag queen del carrer de la Mare de Deu i Alfons XII, abillades amb suggerents i descarats vestits, van fer la seva aparició des de dalt de Dalt Vila. L’acte va comptar amb un espectacle amb la moda Adlib com a protagonista i amb l’actuació de Drag Gio.

ibiza gay 4

 

 

 

 

 

Durant quatre dies, des del 12 al 15 de juny de 2019 Eivissa es va omplir de les més variades propostes destinades a reivindicar la llibertat, la igualtat i el respecte de totes les persones, al marge de la seva identitat sexual, gènere o preferències afectives mitjançant animades festes en alguns dels clubs i bars més famosos d’Eivissa, conferències, xerrades, espectacles, projeccions, teatre, concerts i molt més, com la recepció dels vehicles de luxe del ral·li Gumball 3000 (la carrera de cotxes més famosa del món) o la projecció de curts de temàtica LGTBI. A més, es va comptar amb la presència de l’escriptor Boris Izaguirre i la companyia de teatre eivissenca És Devessai va participar amb l’obra de teatre «La noche de los desposeídos».

 

gay 7

En l’Escenario de Visibilitat LGTBIQ + tots els assistents van poder gaudir d’un Drag Show on no faltaran les actuacions de diferents DJ amb Sandra Love com a presentadora i l’Animal Park, la festa única pera homes.

ibiza gay 3

 

 

 

 

 

No obstant això, un dels punts àlgids del certamen ha estat la sempre animada Ibiza Gay Pride Parade, la gran marxa pels drets LGTBI que va recórrer dissabte els principals carrers d’Eivissa ciutat amb el lema “Amar es un derecho humano y la diversidad una realidad”. Tot un espectacle ple de creativitat i colorit que es va tancar amb el manifest llegit per Topazi Fresh i la ‘Gran Festa per la diversitat, la tolerància i el respeto’, tot seguit, en la qual van actuar la Gran Diva Nalaya i Selena entre d’altres. El punt final el van posar les sessions dels DJ Glòria Viagra i Alex Hinohouse a la B12.

ibiza gay 2


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d246063715/htdocs/clickandbuilds/MakingOfIbizaMagazine/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>