Feim barri, feim Nadal

 

 

En aquest Feim barri, feim Nadal, l’ il·lusió ha estat el punt central.

El Pare Noel es va instal·lar durant tres dies a Can Nadal , a la plaça del Parc, per poder escoltar tots el desitjos dels nins i rebre en mà les seves cartes.

A més, es varen preparar diferents activitats lúdiques per que els més petits puguessen gaudir del Nadal amb tot el seu esplendor, amb la llum que correspon a aquestes dates.

L’ oferta gastronòmica va estar adequada a l’ ambient i era especialment tentadora xocolata, cotó de sucre, catufes, galetes i gofres amb forma de piruleta, tot gratis.

I també hi havia taller on es podien divertir creant els seus pesebres i boles de nadal, amb la globoflèxia o fent targetes nadalenques i cuinant galetes de tot tipus.  A un costat hi havia el racó de lectura, ple de contes destinats a rompre estereotipus, ideat per la Regidora d’ Igualdat d’ Eivissa, Carmen Boned i també podien sumergir-se dins de les històries de la contacontes Àngels Martínez.

 

Navidad-en-Ibiza2

 

A més, els grans també podien participar en l’ el·laboració de bescuits i degustar la salsa de Nadal.

D’ altra banda, es podrà gaudir de microconcerts per tota Vila amb actuacions de grups tan fantàstics com The Frígolos i sessions matineres de cinema a Ca’n Ventosa amb pel·lícules com ‘Coco’.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d246063715/htdocs/clickandbuilds/MakingOfIbizaMagazine/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>