Feim Barri, feim Flors

feim flors 1

 

 

L’Ajuntament d’Eivissa va  organitzar el passat dissabte, 23 de març, una nova edició de Feim Barri,en aquest cas, Feim Barri, Feim Flors, amb el que es va celebrar l’arribada de la primavera.

feim barri flors6

 

 

 

 

 

Aquesta nova edició del Feim Barri Feim Flors, la segona, presenta un programa de dinamització ciutadana organitzada la regidoria d’Igualdad i Participació amb un plan d’activitats per a tot el dia al Mercat Vell, al barri de la Marina.

feim barri feim flors2

 

 

 

 

 

 

 

Per als més matiners, a partir de les 11 i fins a les 14 hores, es va oferir una variada oferta de tallers per aprendre a elaborar flors amb cartró reciclat, amb papers de colors i goma EVA o amb retalls de tela, a més de maquillatge facial amb motius florals. A les 11.30 h a més, es començaràlaconfecció d’un mandala floral.

feim barri flors 5

Així mateix, durant el matí i després a la tarda entre les 17.00 h i les 19.00 h, els alumnes del Grau Mitjà de Floristeria del CEIP Can Marines varen oferir una mostra dels seus treballs. i a més, durant tot el dia, es varen poder comprar flors a les parades disposades per aquest Feim Barri.

feim barri feim flors 3

L’animació va anar a càrrec, al matí, dels The Gecko Baudits, a les 11.30 h al Mercat Vell, Sa Colla de sa Bodega va oferir una exhibició de ball pagès entre les 12.45 h i les 13.15 h, i a les 13 h va ser el Muriel Grossman Quartet qui va començar a animar la festa floral amb el seu animat jazz. Els eivissencs Arrels varen ser els últims en animar la tarda, a partir de les 18 hores.

feim barri flors4


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d246063715/htdocs/clickandbuilds/MakingOfIbizaMagazine/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>